Индиска диета: Ослабнете за седум дена со оваа храна

Ви ја претставуваме индиската диета која ќе ви помогне да ослабнете за седум дена.


Прв ден

Појдадок: салата од краставици и зелен зеленчук по избор, шолја црно кафе

Ручек: Подготвен компир, спанаќ и чаша млеко

Вечера: Салата од јаболка, лажичка мед.


Втор ден

Појадок: 3 варени јајца, 200мл млеко.

Ручек: Подготвен грав, шолја црн чај

Вечера: 5 лажици зготвен ориз


Трет ден

Појaдок: два портокала, 10 бадеми

Ручек: 5 лажици ориз, целер, чај

Вечера: пелешка супа и млечен крем со низок процент на масти


Четврти ден

Појадок: банана, чаша млеко

Ручек: пет лажици ориз, зеленчук

Вечера:  шолја црн чај, берено овошје по избор


Пети ден

Појадок: салата од домат и краставици

Ручек: пет лажици подготвен ориз, спанаќ, 200мл млеко

Вечера: Банана