Ја обвинија за разводот: Шерифовиќ ја откри вистината за неуспехот на бракот на Сале Тропико

Марија Шерифовиќ не крие дека многу луѓе зборуваат за неа

Долго време се шпекулира за причините за разводот на Јована Пајиќ и Александар Цветковиќ, попознат како Сале Тропико, а како една од причините беше наведена Марија Шерифовиќ. Таа синоќа гостуваше во емисијата „Амиџи шоу“ и по тој повод проговори за овие приказни.

- Јас го немам тој проблем, што било, ќе биде. Ништо никогаш не влијае на дружењето. Ако сум вреќа за удирање, тогаш ми е жал за тие луѓе. Таа не е единствената. Жал ми е, бидејќи тие луѓе трпат штета - рече Марија и откри дали може слободно да се дружи или приказните ја засегаат:

- Ако треба да живеам живот што ќе ми го диктира кој било, вклучително и медиумите, тогаш морам да одам да градам згради.


Фото: Youtube - screenshoot