Ја споредуваат со Пенелопе Круз, а вака изгледаше на почетокот на кариерата: Целосна трансформација, а таа ги негира операциите

Има успешна кариера, но изгледаше поинаку на почетокот на кариерата

Емина Јаховиќ денес многумина ја нарекуваат српската Пенелопе Круз, но пејачката на почетокот на кариерата изгледала поинаку.

Не може да се спори дека Емина Јаховиќ е една од најубавите жени на српската јавна сцена.

View this post on Instagram

A post shared by (@tvoje_lice_zvuci_poznato)


„Кога веќе зборуваме за операциите, дојде време да ви ги кажам и потврдам од прва рака сите работи поврзани со истите, а кои вие не ги знаете. Во мојот живот не сум направила ниту една пластична операција на себе, освен операција на носот, кој првпат го скршив на 14 години. На 14 години не можев да направам операција, бидејќи коските на лицето сè уште се развиваа, па морав да чекам. Тоа го направив на возраст од 21 година“, напиша Емина пред неколку години на Твитер и негираше дека имала операција на усните.

View this post on Instagram

A post shared by (@tvoje_lice_zvuci_poznato)


„Моите усни се целосно природни и полни“, додаде таа тогаш.

Јаховиќ ретко јавно зборува на оваа тема, иако е очигледно дека освен генетиката, здравиот начин на живот, кој го промовира и напорните тренинзи, за својот изглед може да му се заблагодари и на хирургот кој се занимавал со нејзиниот изглед.

Извор: www.espreso.co.rs