Како реагираат Ракот, Шкорпијата и Рибите на домашна изолација

Не секој реагира на домашната изолација исто. Затоа вашиот хороскопски знак може да ви даде идеја како да се справите со здодевноста, нервозата или вознемиреноста


Рак (21,6 - 22,7): Одвојте малку време да се грижите за себе
Раковите постојано внимаваат на другите за да бидат сигурни дека се добри и да видат дали можат да направат нешто за нив.
Меѓутоа, ако сега треба да поминете некое време во затворено, тогаш одвојте време да се зафатите со активности што честопати не ги правите за себе. Време е да посветите малку време на себе и да се задоволите себе си. Можете да готвите омилени оброци, да гледате омилени серии и да се обидете да не се стресувате.Шкорпија (10/23 - 11/21): Елиминирајте го вишокот физичка енергија
Многумина можеби претпоставуваат дека не ви пречи многу да бидете изолирани во домот затоа што претпочитате да бидете сами. Сепак, поентата е дека сакате да бидете сами по ваши услови, не затоа што немате друга опција. Најдобар начин да се одвлечете од ова е да пронајдете начин да го исфрлите вишок физичка енергија од себе затоа што не сакате да се чувствувате заробени и заглавени. Без разлика дали избирате нова рутина за да вклучите интензивни вежби или се занимавате со нови задачи, треба проактивно да направите нешто за да можете да заборавите дека не сте ја одбрале оваа изолација.


Риби (19.2 - 20.3): Претворете ја вашата креативна енергија во нешто опипливо
Рибите имаат голема енергија. Ова не мора да значи дека треба да се избрка физичката енергија, туку да се користи ментална и креативна енергија.
Животната средина честопати бара од вас да посветите повеќе време отколку што сакате, за да можете да го искористите овој пат за да ја претворите вашата креативност во нешто опипливо. Без разлика дали тоа е компонирање песна или некој друг креативен проект „направете се“ што сте планирале да го направите, но никогаш не сте го сториле, ова е добро време да го направите тоа.