Ќе ви тргне по петти септември: Голема среќа за два знака

Бик

Септември е вашиот среќен месец. Многу нешта за кои не сте ни сонувале ќе ви тргнат од рака околу 5. септември. Ако дипломатски се поставите со вашите претпоставени, можен е напредок на работа. Патрнерот ќе биде полн со разбирање за вас и ќе ви ја прости секоја нервоза и нетрпеливост. 

Следниот месец е како создаден за намалување на вишокот на килограми за оние кои ги имаат. Размислете за диета и за поголема физика активност.

Овен

По 5 септември сѐ ќе ви оди лесно. Несогласувањата дома ќе завршат, на работа колегите ќе бидат попријателски расположени кон вас. Она што ви изгледало пеколно тешко во август, по 5 септември ќе се смени. Ѕвездите се на ваша страна. 

За оние кои имаат проблеми со коските и болки во 'рбетот, ова лето е чувствителен период. Дозволете си масажа, а во есента што следи и вас ќе ве следи добро здравје.