Кога ќе ги видите новите чизми на Тијана, ќе ви стане јасно зошто се облекува убаво

Во Новата година, музичката ѕвезда Тијана Дапчевиќ се поднови со нови чизми. Тие целосно одговараат на нејзниот стил затоа што се гледе дека практичноста ѝ е на прво место. Ама и модерниот шмек! Чизмите немаат висока потпетица, едноставно се ниски, а надополнети се со токи и сјајна кожа во одделни делови. 

Тијана веднаш се фотографираше со нив и фотографијата ја прикачи на Инстаграм, а многумина ѝ пишаа дека не знае да погреши во изборот и дека точно знае што сака.

Фото: Инстаграм