Крајот на март носи многу предизвици за три хороскопски знаци

Лав

Што и да чувствувате во понеделник, ќе биде интензивно и длабоко. Со други зборови, ако некој каже нешто смешно, ќе се смеете со часови (можеби малку неконтролирано). Развојот на страстите доаѓа на пладне и тоа е добро. (Само немојте да бидете премногу чувствителни.) Подоцна во текот на неделата, некој ќе се обиде да ве убеди да преземете некој финансиски чекор, но нема да бидете сигурни дека сте подготвени за такво нешто. Размислете за тоа во текот на викендот.

Стрелец

Иако не се фалите за тоа, имате многу аналитички ум. Можете брзо да видите што навистина се случува. Споделувајте ги заклучоците со добар пријател - со некој кој нема директна врска со одредена ситуација, со некој на кого му верувате. И слушајте што ќе ви каже тој/таа, затоа што тоа мислење може многу да ви помогне. Всушност, од вторник до петок, внимавајте што зборуваат другите. На пример, вашето семејство. Овој викенд ништо нема да ве интересира освен љубовта. Уживајте.

Јарец

Понеделник и вторник (најверојатно остатокот од неделата) ќе бидат во знак на работа и пари. Само вие ќе можете да размислите. Некој што го знаете можеби ќе сака да започне бизнис со вас или ќе имате некоја опција за инвестирање, дефинитивно ќе треба да размислите за тоа. Вие сте екстремно добри во завршувањето на работата и имате лидерски дух, но можеби не е време за вакво нешто. Размислете за вашата кариера и својата иднина во текот на викендот.