Крајот на неделата носи немир кај еден хороскопски знак

Крајот на неделата односно деновите пред викендот секогаш ни носат среќа, мир, хармонија, но тоа не е така за еден хороскопски знак.

Близнакот крајот на оваа недела ќе биде ангажиран на 100 страни. Работните обврските ќе му се соберат, а во меѓувреме ќе има и додатни обврски кои му ги наметнува семејство. Но, не е се така црно. Тој ќе си најде ангел чувар кој колку толку ќе му помогне во извршувањето на дел од обврските.

Љубовта ќе стагнира, кога има обрвски, саканата личност мора да почека.