Мали и слатки истражувачи: Во посета на „Витаминка" Прилеп

Приватните градинки за деца „Светот на Колорес“ ги однесоа дечињата во посета на фабриката „Витаминка“ во Прилеп.

Малите и слатки истражувачи имаа посебна прилика да видат како се произведуваат едни од нивните најомилени грицки и уживаа во ова интересно искуство.


*пр објава