Мажите сакаат кога жените им го прават ова за време на интимни односи, а не смеат да им кажат: Полудуваат од самата помисла

Мажите се многу поедноставни и поскромни отколку што покажуваат – и отколку што мислиме ние!

Обично мислиме дека мажите сакаат да бидат доминантни во спалната соба, но реалноста е малку поинаква. Имено, припадниците на посилниот пол сакаат кога понекогаш дамата презема иницијатива. Освен тоа, сакаат и да разменуваат нежности и прегратки по интимните односи! А најхрабрите открија и што би сакале нивните жени да прават во кревет, но малку се срамат да го кажат тоа во лице...

Погледнете ги нивните фантазии за време на интимните односи:

1. „Бидете полни со самодоверба! Ништо не е повозбудливо од жена која знае што сака – и тоа го покажува тоа во кревет!“

2. „Бакнување! Колку повеќе бакнежи за време на секс, толку подобро и поубаво!“

3. „Кажете ни што да правиме! Навистина не инспирира кога ни давате инструкции! Исто така е супер возбудливо кога ќе ни ги земете рацете и ќе ги водите каде што сакате да одат“.

4. „Оралниот секс како предигра е задолжителен!“

5. „Сакаме да ве гледаме како се самозадоволувате!"

6. „Да се ​​биде несовршен! Неуредна коса, лице без шминка - немаме ништо против!“

7. „Кажувајте ги нашите имиња на глас! Признаваме, горди сме кога некој ќе ни го каже и повторува името во кревет!“

8. „Спонтаност! Досадно ни е кога сексот е запишан во календарот“.

9. „Кога сте на нас, милувајте си ги своите гради“.

10. „После секс сакаме да лежиме и да се гушкаме...“

Извор: stil.kurir.rs