„Моете дете не сака реални шоуа“: Гоца Тржан се вознемири и му се нафрли на поранешниот сопруг и татко на нејзината ќерка

Иван Маринковиќ и понатаму е еден од најактуелните учесници во шестата сезона на „Задруга“.

Затоа најважна тема во приказната е неговата поранешна сопруга и мајка на неговото дете Гоца Тржан. Пејачката веќе неколку пати изјави дека воопшто не се радува на тоа, бидејќи таа и нејзиното семејство не се дел од реалното шоу, а таа и Иван се во лоши односи.

Сега таа повторно проговори, посочувајќи дека нивната ќерка Лена не ни знае дека нејзиниот татко е во реалното шоу и дека често ја споменува.

- Лена не ни знае дека татко и ја спомнува во реалното шоу. Ние не го гледаме. Никој не треба да го злоупотребува нејзиното име и не го дозволувам тоа. Моето дете не сака да биде популарно, не сака да се фотографира. Досега одбив толку насловни страници, затоа што не сака да се слика со мене, и мило ми е, но понекогаш и јас сум виновна, затоа што имам таков став „дали се срамиш од мене?“ – истакнува пејачката за „Блиц“ и додава дека не сака да разговара со медиумите за иднината на Иван и нејзината ќерка.

- Не зборуваме за тоа за медиумите. Се останува меѓу нас двајца, не излегува во јавност - изјави Гоца.