„МОЈАТА БИТКА ТРАЕШЕ 14 ДЕНА ВО КОМА“ - Веапоска прашува како обвинетите ја спасиле кога завршила на Скопските клиники

Со вкрстено испрашување на вештакот, професор доктор Драге Дабески, кој на барање на обвинетите го изработи вештиот наод за отстранувањето на матка, јајник и бубрег по породувањето со царски рез на Јилдз Веапоска од Дебар, денеска во Основниот суд во Струга продолжи јавната расправа во судскиот процес против тројцата лекари од струшката Болница, гинекологот Мухамед Асани, неговиот син доктор Блертон Асани и доктор Лилјана Јованоска.

Повеќе за информацијата на Фактор.