На 5 февруари ни доаѓа полна месечина: Астролозите веруваат дека на тој ден можете да ја промените судбината на подобро користејќи 4 начини

Полната месечина доаѓа кај нас на 5 февруари 2023 година, а според астролозите - новите можности се на дофат

Астролозите се сигурни дека полната месечина на 5 февруари 2023 година ни носи неколку нови можности. А на вас е да го искористите најдоброто од тој ден.


4 начини да ја промените вашата судбина на ден на полна месечина:

1. Планот е мајка на исполнување на сите желби

Направете јасен план и држете се до него од збор до збор. Така полесно ќе стигнете до целта.

2. Пред полна месечина, темелно исчистете ја куќата

Обрнете посебно внимание на праговите за чистење, прозорците, вратите и сите агли. На овој начин ќе ја исчистите енергијата што се акумулира во вашиот дом.

3. Оставете го купувањето за друг ден

Не трошете пари неколку дена околу полната месечина. Направете купувањето да почека додека не помине овој период, бидејќи е важно вашиот паричник да биде полн во овој период.

4. Здравјето пред се‘ останато

Одморете се, внимавајте на здрав начин на живот, пијте доволно вода и вежбајте.

Што не треба да правите за време на полна месечина:


Следна страна