Најголемиот кошмар на секој родител ѝ се случи на оваа мајка: Сцените од видеото се драматични - количка со бебе се лизна на патот

Кога сте со мали деца, особено бебиња во колички, на улица, треба да ги држите очите отворени. Може да се случи момент на невнимание и најлошото и најцрното сценарио што можете да го замислите.

Тоа го докажува и примерот во видеото што ви го пренесуваме, бидејќи невниманието на мајката може да биде фатално за животот на малечкото бебе.

Од паркинг до улица, пред камион кој доаѓа со голема брзина, мајката и случајниот минувач трчаат да ја спречат трагедијата... Така накратко би ја опишале драмата што се случи во секунди!

Како изгледаше сето тоа - погледнете во видеото: