Најпознатиот руски астролог тврди дека овој знак ќе добие судбинска премија до крајот на годината: Море од среќа на сите полиња

Популарниот руски и советски астролог Павел Глоба неодамна го издвои знакот на Зодијакот кој ќе биде најсреќен до крајот на годината, особено во месец ноември. 

Ѕвездите ќе му бидат поволни, а ќе имаат и можност на големо да ја подобрат финансиската состојба - ќе им се отвори извор на богатство. Нив ги следи бран на среќа, не само парично, туку и во сите сфери на животот. Колку повеќе се решени да успеат, толку повеќе благослови ќе добијат од универзумот.

Глоба тврди дека главниот среќник во моментов е СТРЕЛЕЦОТ, а еве што може да очекуваат во наредните недели.

Стрелците ќе можат да остварат многу од своите цели во наредните недели, а може да се остварат дури и оние амбиции кои не сте се осмелиле да ги кажете гласно.

Ви доаѓаат неочекувани извори на приход за кои можеби не сте размислувале. Ќе имате многу среќа кога се во прашање финансиите, особено ако се поврзани со работата.

Овој месец ѕвездите фаворизираат промени во животот на Стрелците, па можно е да ви се насмевнува нова работа, а драстично да се разликува од онаа што ја работите сега. Можна е радикална промена на професијата. Ова е исто така многу добар месец за започнување сопствен бизнис или за заработка на талент или хоби што го имате. Елементот оган ви дава енергија за постојано движење, а познато е дека не барате лесни начини, дека сте авантуристички и тврдоглави и дека не поднесувате стагнација во работата и предвидливост кај луѓето. Вие сте енергични и страсни за идејата да го промените светот околу вас, пренесува „Prochepetsk.ru“.

Покрај сето горенаведено, овој огнен знак чека среќа и на лично ниво. Ако сте сами, ќе се втурнете во виорот на романтични настани, а ѕвездите ви велат да не седите дома и да одбивате нови познанства. Бидете поопуштени и социјални, бидејќи во вашиот кожурец никогаш нема да најдете партнер. Бидете свои и не плашете се да ги покажете вашите вистински бои.

Доколку сте зафатени, ова ќе биде период во кој ќе најдете нови допирни точки со саканата личност, а заедничките интереси и хоби ќе ве зближат уште повеќе. Меѓу вас ќе владее хармонија и разбирање.

извор: zena.blic.rs