НЕ Е МОЖНО ПСИХОЛОГОТ И ПЕДАГОГОТ НА УЧИЛИШТЕТО ДА НЕ ЗАБЕЛЕЖАЛЕ ДЕКА СО КОСТА НЕШТО НЕ Е ВО РЕД - српски професор по психологија со критика

Постојат показатели дека некој има растројство на личноста и не мора да сте психолог или психијатар за да го забележите тоа нарушување.

Психолозите се согласуваат дека мора да постоеле знаците дека Коста К. има растројство на личноста. Според училишниот психолог Марија Миленковиќ, единствено прашање е дали „некој сакал да види“ дека Коста има некакви проблеми.

Целиот текст прочитајте го на Фактор.