Од водител и шоумен, до хуманитарец во притвор: Живот во десет фотографии

Досега многумина ме повредиле, но никогаш не потклекнав. Во животот сами одлучуваме дали ќе бидеме робови на своите рани и никогаш нема да ги излечиме или пак ќе бидеме борци за сопствениот живот!

Јас сум борец за сопствениот живот, за сопствената среќа, за сопствената мисла и кауза! Затоа секогаш донесете ја вистинската одлука за вашиот живот и неуморно борете се, но запамтете дека победуваат само оние кои чесно се борат!

(Инстаграм објава на Бојан Јовановски, 11 јули 2019)