Ослабена и секси: Елена Велевска никогаш не била позгодна, што се случува со пејачката?

По турбулентниот период, разводот и борбата за старателство кој го остави позади себе, Елена Велевска никогаш не изгледала позаводливо. Видно ослабена, пејачката имаше што да покаже на социјалните мрежи.

Многумина се прашуваат што се случува во животот на пејачката која никогаш не изгледала поубаво, дали можеби се работи за нова љубов?


Фото:ElenaVelevska/Instagram