Освежете ја старата облека со едноставни модни трикови

Нема потреба од купување секогаш нова облека. Применете ги следниве трикови и ќе добиете нови комбинации.

Новите трендови се раѓаат од ден на ден и сосема е невозможно да се следат, при што повеќето буџети се ограничени, а шопинг од недела до недела или од месец во месец не е прифатливо.

Но, за да бидете во чекор со трендовите и со старата гардероба, препорачуваме да ги примените следниве три бесплатни трикови кои ќе ги освежат постојните гардероби во вашиот плакар и ќе им дадете нов изглед.


Додадете ремен

Ако имате преголема јакна, додавањето на ремен е одличен начин да го трансформирате. Ако ви е здодевно со неговиот класичен изглед, едноставно дајте му го најинтересниот ремен од вашата колекција и можеби неколку парчиња накит.


Облечете ролка

Дали се чувствувате како сто пати да ја имате носено истата кошула со длабоко деколте? Применете го овој едноставен трик и ставете ролка под кошулата. Во еден момент ќе добиете сосема поинаков изглед.


Украсете ја косата со шал

Овој трик ќе ја освежи облеката покрај вашата коса. Сè што треба да направите е да изберете подолга марама, завиткајте ја околу главата и оставете ја да падне над вашата кошула, блуза или јакна.