Ова се четирите најогнени знаци: Многу се страствени и со нив љубовта е вистинска авантура

Астрологијата тврди дека овие четири хороскопски знаци се најстрасни и дека сексот со нив е вистинска авантура.

Шкорпија

Шкорпијата е најатрактивниот и најстраствениот знак. Тој е таинствен и ги открива своите најскриени тајни само на најблиските и најдрагите. Но, кога ќе го запалите огнот на страста кај една Шкорпија, подгответе се да издржите толку многу страст.

Поради неговата страсна природа, можеби мислите дека е огнен знак, но тој всушност е воден знак, па или ќе мора да потонете или да пливате со Шкорпија.

Риби

Рибите се најсрамежливи. Тие сакаат да знаат дека се сакани, обожавани и посакувани и често ќе поминуваат време сонувајќи за љубовта со вас наместо да ви ја изразуваат во текот на денот.

Рибите се страсни и чувствителни, а преку канализирање на својата страст во креативност, тие се способни да ги изразат своите емоции на опиплив начин. Повеќето Риби имаат длабоки емоции, но многу од нив не се целосно убедени дека се достојни за љубов.


Следна страна