Ова се најдобрите хотели во светот светот според TripAdvisor

TripAdvisor, најголемиот туристички сајт во светот, ги објави наградите за најдобрите хотели на светот врз основа на милиони критики и мислења собрани во текот на минатата година од патниците низ светот - и има многу изненадувања.

Два турски хотела освоија значајни признанија, Kayakapi Premium Caves во Кападокија ја освои наградата за најдобар луксузен хотел, додека Maxx Royal Kemer Resort го зазеде местото за најдобар семеен хотел. Целиот текст прочитајте го на „Фактор“- ТУКА.