Овие знаци имаат среќа со финансиите: Едноставно, „парите се лепат за нив“

Лав

А напорната работа на Лавовите е проследена со среќа. Важно е само тие да бидат доследни на нивните планови. Тие се одлични комуникатори, темпераментни, ентузијасти, а сето тоа заедно „привлекува“ пари, пишува timesofindia.indiatimes.com.

Девица

Овој знак е перфекционист, а му се предодредени добри финансии. Покрај тоа, Девиците работат напорно, но се потпираат и на среќата. И кога избираат цел, не се откажуваат додека не ја постигнат.

Шкорпија

Шкорпиите се многу интуитивни во одредувањето на деловната стратегија. Ова значи дека тие знаат што е најдобро за нив. Нивната интуиција во комбинација со посветеноста во бизнисот е вистинската комбинација за добра заработка.


Фото: Женски магазин/Фактор

Извор: timesofindia.indiatimes.com.

ХОРОСКОП МАХАБОТЕ: 8 свети БУРМАНСКИ знаци- тајната на секој од нас


Претходна страна