Петар Грашо повеќе не ја крие врската со Хана Хуљиќ: Со последниот гест ѝ го скрши срцето на поранешната девојка Данијела Мартиновиќ

Петар Грашо повеќе не ја крие врската со Хана Хуљиќ: Заљубениот пар фотографирани заедно на свадба 

Петар Грашо и Хана Хуљиќ повеќе не се кријат, а нивната љубов е под будното око на јавноста. Сепак, последниот гест на хрватскиот заводник ѝ го скрши срцето на неговата поранешна девојка Данијела Мартиновиќ.

Петар Грашо речиси три децении беше во емотивна романса со колешката Данијела Мартиновиќ, а потоа само неколку месеци по раскинувањето ја откри врската со четиринаесет години помладата Хана Хуљиќ.

Медиумите не престануваат да пишуваат за љубовта на Петар и Хана, а откако веста дека парот е заедно одекна како бомба во јавноста, заљубениот пар повеќе не се крие. Младата Хана го следи Петар насекаде, па се појави фотографија од заљубениот пар на свадба на Корчула, каде што пеел Петар.

Иако Петар Грашо и Хана Хуљиќ не се разделуваат, не се осмелуваат да разменуваат нежности и љубовни погледи во јавноста. Сепак, она што не престанува да се коментира во јавноста е трансформацијата на Петар, кој секако ѝ го крши срцето на Данијела Мартиновиќ.

Имено, за речиси три децении љубов, Петар и Данијела речиси секогаш ја криеја својата врска од јавноста, и даваа оскудни одговори на медиумските прашања, а сепак, Грашо сега блеска и со задоволство зборува за новата избраничка, без да симнува насмевка од неговото лице.

Во меѓувреме Данијела ги избриша фотографиите со Грашо од нејзиниот Инстаграм профил.

извор:espreso.co.rs

Со години ѝ доаѓаше во домот да се дружат, не ни помислуваше дека ќе заврши со нејзиниот партнер: Ова се деталите на неверството на Петар Грашо