#Philips ИспеглајМе Предизвик – Јана Бурческа им го претстави светот на лесното пеглање на посетителите на City Mall

Викендов во City Mall се одржа настан на кој нашата Jана Бурческа им го претстави светот на лесното пеглање на заинтересираните посетители на трговскиот центар, претставувајќи ги супериорните Philips Генератори на пареа.

Мулти-талентираната Јана, која меѓу другото е и пасиониран љубител и сопственик на овој моќен уред и „спасител“ како што го именува таа, во живо ги уверуваше присутните зошто Philips Генераторите на пареа се бренд број 1 во светот, притоа овозможувајќи им и ним самите да се обидат и видат дека ги отстранува и најтврдоглавите набори на најразличните типови на материјали, а облеката останува заштитена без никаков ризик од горење.

Настанот во саботата беше инициран од страна на Philips по неколку дневната активност на социјалните медиуми насловен како #Philips ИспеглајМе предизвик,каде граѓаните ги посочуваа материјалите кои ним им се најтешки за пеглање. Kако неофицијални „победници“ беа истакнати: Ленено палто, свилено здолниште и памучна кошула со набори на ракавите.

И како што беше очекувано, Јана и Philips Генераторите на пареа без никаков проблем „издвоија“ победа над овие комплицирани парчиња облека, и тоа со само неколку потези.

Презентацијата на уредот целосно го привлече вниманието на јавноста, па 4-часовниот настан го проследија стотици посетители кои сакаат да си го олеснат своето секојдневие кога станува збор за пеглањето.

Проследете дел од атмосферата од настанот во саботата.