Прекрасно видео: Евровизиската „Proud“ на знаковен јазик

Девојките од Државниот училишен центар за образование и рехабилитација „Партенија Зографски“ од Скопје ја преведоа евровизиската песна „Proud“ на знаковен јазик.

- Толку сум гордна на вас девојки- напиша Тамара под објавеното видео од ваквата верзија на песната.


Нашата евровизиска претставничка пред само неколку дена ја изненади Нина Костовска и специјално за неа ја отпеа темата „Proud“.