Проблемот не е во мажите кои ме сакаат, туку дека не сум чесна: Беквалац шокираше со одговорот на прашањето од Катарина Грујиќ

Пејачката Наташа Беквалац во една ТВ емисија зборуваше за емоциите, поранешните партнери, љубовта, но и чистата емоција која ја водеше низ животот, а меѓу луѓето кои и поставуваа прашања беше и нејзината колешка Катарина Грујиќ. Наташа, помладата колешка Катарина Грујиќ ја потсетила на нејзината позната изрека: „Лесно е да се биде искрен кога никој не те сака“, а Катерина се интересирала како е да се биде искрен и чесен кога сите те посакуваат.

- Навистина имам убави емоции и големи симпатии кон Катарина. За жал, не знам како да одговорам на нејзиното прашање како да бидам искрена и чесна кога сите те сакаат, бидејќи никогаш не сум се продала себеси за да бидам искрена и чесна (се смее). Тоа можеби е прашањето за овие „светици во обид“. Проблемот не е во тоа што мажите ме сакаат, туку што не сум чесна. Не е грешка, тоа е мојата велесила – признала Наташа. 

Претходно, на прашањето за потенцијалниот нов живот и уште еден брак, Беквалац јасно кажа како стојат работите. - Веднаш ќе го срушам снешкото, што да гарантирам, нема да се мажам повеќе. Хана и Катја целосно ми го исполнија срцето, па затоа сум многу среќна. А што се однесува до вториот дел од прашањето, мислам дека ти го дадов одговорот – се насмеа Наташа.

Извор- Жена блиц

Фото: Инстаграм