Прва фотка од невестата: Меган Маркл тргна кон катедралата, изгледа преубаво!

Меган Маркл со мајка си се упати кон катедралата каде за нешто помалку од половина час ќе стапи во брак со љубовта на својот живот Хари.

Ова е првата фотка на која може да забележиме дека Меган има класичен фустан, собрана коса со вел преку. Насмеана и најверојатно со тијарата на мајката на Хари, Дијана.. таа само што не пристигнала..