Рецепт за вртена пита со спанаќ и изврка: #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин и Наташа Малинкова

На нашата иницијатива #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин се приклучи и пејачката Наташа Малинкова, со одличен рецепт за вртена пита со спанаќ и изврка.

Потребните состојки и постапката на приготвување во продолжение:


Рецепт за вкусен колач за појадок: #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин и Ивана Кнез

* Рецепт за мафини со боровинки: #ГотвимеДомаСоЖенскиМагазин и Radisha's Kitchen Diaries