Од понеделник убави моменти за само еден знак

На Всгите им претстојат исклучително возбудливи две недели. По 5-ти ноември, некои претставници на овој знак ќе одлучат да стават крај на врската. Други, пак, ќе се соочат со болното минато и ќе бидат принудени да отворат стари љубовни рани. 

Вагите ќе се соочат со реалноста и конечно да сфатат што навистина им недостасува за да бидат среќни и исполнети.