Седум величенствени: Трендови кои секоја жена со стил ќе ги испроба до крајот на 2020

Трендовите доаѓаат и поминуваат, се менуваат со неверојатна брзина и она што пред три месеци било „ин“, сега е апсолутен „аут“. Сепак, некои тренди парчиња се толку практични и убаво, што успеваат да се задржат подолг временски период.

Следните трендови задолжително треба да ги пробате до крајот на 2020, доколку досега не сте го направиле тоа:

1. Миди - здолниште

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Popescu|Style blogger (@andreea_budi) on


2. Костум во впечатлива боја


3. Пуф - ракави

4. Обувки со правоаголен врв

View this post on Instagram

A post shared by Minimal Style Diary (@katarinavidd) on


5. Реси


6. Жолта боја 

View this post on Instagram

A post shared by Portland Leather Goods (@portlandleather) on


7. Проѕирни парчиња