Секој ден истурала отров во пијалокот на колешката: Сакала насилно да ѝ ја прекине бременоста – вака дознала


Овој случај никогаш не престанува да ја замрзнува крвта во вените, бидејќи е навистина одвратен.

Бизарна приказна доаѓа од Кина, каде неименувана жена е осомничена дека наводно се обидела да ја отруе колешката од работа, поточно да ја прекине бременоста.

Шокантниот случај беше во центарот на вниманието на медиумите, а се случи во државна институција во провинцијата Хубеи.

„Пеколниот план“ наводно бил откриен откако жртвата забележала дека нејзината вода има чуден вкус.

Отпрвин се посомневала дека проблемот е во цевките за вода, но вкусот останал ист кога купила шише во продавницата.

Еден од колегите се пошегувал дека „некој се обидува да ја отруе“, па жената тајно ја вклучила камерата на таблетот.

Така таа ја снимила колешката кој се приближила до нејзиното биро и истурила бел прав во чаша вода. Оштетената случајот го пријавила во полиција, а потоа жената веднаш била приведена и изведена пред лицето на правдата.