Што би направил секој хороскопски знак ако утре e последен ден на Земјата?

Прво ќе започнеме со тоа дека крајот на светот не доаѓа и дека наскоро тоа нема да се случи. Апокалипсата е далеку и можеме да живееме во мир, но сепак е забавно да откриеме како би реагирале во одредени екстремни ситуации и која е првата работа за која можеме да размислиме.

Хороскопскиот знак има големо влијание врз животот на една личност и факт е дека понекогаш ги контролира нашите мисли, чувства и постапки. Денес, со доза на лесен хумор, ќе ви откриеме што ќе направи секој хороскопски знак ако сфати дека утре светот завршува.


Овен - ќе ги погледне сите свои фотографии за да се потсети на вредните, забавни и идиотски моменти.

Бик - ќе ги нарача сите свои омилени јадења и ќе го помине денот во јадење.

Близнаци - ќе одат на местото кое секогаш сакале да го посетат.

Рак - конечно ќе ги признае своите чувства некому.

Лав - ќе стори сé што е можно за да се спречи крајот на светот.

Девица - ќе ги собере сите свои најблиски на едно место за да бидат заедно и да се опијанат.


Следна страна