Силвана и докторот од филмот „Тома“ се брачен пар во реалниот живот: Харизматичната и успешна двојка има две деца

Дека работата и љубовта одат заедно потврдија актерите Петар и Тамара, а по премиерата на филмот „Тома“ стекнаа уште повеќе симпатии.

Тамара во улога на Силвана Арменулиќ, а Петар во улога на доктор на Тома успеаја да ги расплачат сите оние што имаа можност да го одгледаат филмот.

Интересно е што актерите Тамара Драгичевиќ и Петар Бенчина се брачен пар во реалноста. Тие се венчаа пред пет години, како што замислува речиси секоја девојка, се заколнаа на вечна љубов на Ада Бојана со романтична свадба на плажа.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)


Тамара и Петар дефинитивно го заслужуваат епитетот најубав актерски пар.


Родители се на четиригодишната ќерка Стаса и две години помладиот син Лазар.

View this post on Instagram

A post shared by Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)


Совршено се вклопуваат стилски кога станува збор за јавни настапи, не зборуваат многу за работите од приватниот живот и навистина изгледаат како едно хармонично семејство.

View this post on Instagram

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina)извор:najzena.rs