Сопругата на Милан Калиниќ во досега невидено издание: Фотка која крена прашина на социјалните мрежи

Сопругата на Милан Калиниќ е голема поддршка на водителот, но како од сенка. Не се појавува често во јавноста, но сите знаат дека актерот и водител има убава сопруга која го бодри и сака сите овие години.

Милан Калиниќ често знае да истакне колку е горд на својата сопруга со која 16 години го дели доброто и лошото,а од прекрасниот брак имаат две деца – ќерката Теа и синот Вук.

View this post on Instagram

A post shared by kalinic.milan72 (@kalinic.milan72)

Моментот кој дефинитивно стави крај на нивниот младешки живот беше моментот кога Сандра останала во блажена состојба и кога започнаа сосема ново поглавје како сопружници. Имено, фотографијата на која сопругата на Милан Калиниќ е во блажена состојба се појави на социјалната мрежа „Инстаграм“ и предизвика голема врева, бидејќи досега никој немаше можност да ја види во ова издание.

Foto: Instagram

[img src="https://zenskimagazin.mk/media/inline/2022/11/milan-kalinic-i-supruga-sandra-instagram.webp">


Милан и Сандра уживаат во апсолутна среќа уште од кога влегоа во брачниот живот, а водителот никогаш не се двоумеше јавно да ја сака и гушне сопругата. Во очи на сите, во преден план, на оваа фотографија беше нејзиниот труднички стомак, кој, многумина се согласуваат, ѝ стои прекрасно, пишува Story.

View this post on Instagram

A post shared by @showbizz_fotke


Иако се работи за стара фотографија, направена за време на една од двете бремености на Сандра, не изостанаа комплиментите за убавицата која е најголемата поддршка и потпора на Милан.


Foto: Instagram