СОВРШЕНА ДВОЈКА: Исти блузони за Денот на вљубените

Парчињата облека со омилените ликови од детството се постојано „ин“, па токму затоа за Денот на вљубените подгответе се еден малку поинаков начин. 

Повеќе на Фактор.мк