„Среќата го достигна својот максимум, ми се роди ќерка“: Дарко Илиевски повторно стана татко овој пат на девојче

Вчеравечер во доцните часови пејачот Дарко Илиевски стана татко по втор пат, овој пат на девојче. Радосната вест ја сподели и на социјалните мрежи каде ја објави радосната вест. Среќата го достигна својот максимум! Ми се роди ќерка! Ана Ирена Илиевска ни дојде на светот!!!


Инаку пејачот веќе долги години живее и работи во Америка заедно со својата сопруга и синчето.

Фото: facebook