Стил на денот: Тамара Тодевска во несекојдневна џинс комбинација

Неодамна на еден настан Тамара Тодевска, се појави во несекојдневна џинс комбинација. Пејачката на себе носеше црн топ, џинс комбинезон и црно сако во комбинација со сребрен накит и мини мини црна ташничка, стајлинг кој одлично прилагоден за таа пригода.

Она што можеше да се забележи е тоа што пејачката видно ослабена, изгледаше среќно и исполнето, по што може да се заклучи дека лошиот перид го оставила позади себе.


Фото: TamaraTodevska/Instagram