Стил на неделата: Каролина Гочева е нежна убавица во сив комплет и впечатлив накит

Нашата Каролина, дама со изграден личен стил е вистинска вљубеничка во накитот Rebecca - италијанскиот бренд за накит, кој веќе четврта годинa ја испишува својата стилска приказна на македонскиот пазар, полека но сигурно освојувајќи ги симпатиите на македонските дами како со својот дизајн така и со најновите модни трендови.  

Гочева како амбасадор на брендот Rebecca Macedonia повторно ја гледаме како позира со впечатливиот, блескав накит на себе, а за целата оваа стилска приказна да биде уште посовршена, Каролина носи модерен сив комплет и уникатни чевли.

фото:instagram