Тајните на убавината на Џенифер Лопез: Како таа го почнува секое утро?

Лопез следи посебна исхрана која е идеална само за неа. Протеински коктел направен да ги задоволи потребите на нејзиното тело и помага да го одржи нејзиното тело во добра форма.

Се чини дека Џенифер Лопез успева да го успори времето. Со текот на годините, ѕвездата изгледа се подобро и подобро, а нејзините обожаватели и млади колеги  и се восхитуваат на тоа како таа успева да ја одржи својата форма без помош на пластични хирурзи. 

Лопез следи посебна исхрана која е идеална само за неа. Протеински коктел направен да ги задоволи потребите на нејзиното тело и помага да го одржи нејзиното тело во добра форма.  

Во едно неодамнешно интервју, Џенифер признава: „ Секое утро почнувам со протеински шејк, вториот дел го пијам на пладне, ако сум гладна. Но главниот трик е вечерата, бидејќи се будам ноќе со „волшебен апетит“. 

За вечера пијам друга чаша протеински шејк, кој ми помага долго време да се чувствувам заситена. Освен тоа, овој коктел е одличен оброк за мускулите. 

Лопез додава: „ По секој тренинг си заминувам да одморам, се трудам да спијам најмалку 8 часа на ден. Во последно време немам многу време да се опуштам, да бидам искрена “.