Тања Савиќ има ново момче? Решила да се смири покрај бизнисменот

Тања Савиќ има ново момче? Решила да се смири покрај бизнисменот

Тој е разведен и има малолетна ќерка, а пејачката се запознала со него.

Споменатиот весник наведува и дека бизнисменот потекнува од Смедерево, а неговите пријатели го викаат Лола.

Намерите кои ги има со пејачката се многу сериозни, наведува изворот и додава дека се запознал со семејството на Тања.

Се зборува и дека Лола и Тања се познаваат десет години, но неодамна се зближиле откако се виделе на забава.

Оваа промена ја радува и Тања по агонијата низ која мина Савиќ со политичарот Драшко Станивуковиќ со кој имаше блиски односи.

Да потсетиме, пејачката се‘ уште е во брак со Душан Јованчевиќ.


Фото: Youtube - screenshoot

Извор: нова