Топ 5 празнични филмови на сите времиња!

Додека ги очекуваме најновите празнични филмови за оваа година, вреди да се потсетиме на најдобрите од минатото. 

HASHTAG.MK има топ 5 листа на божиќни филмови, а трејлерите погледнете ги ОВДЕ.