УШТЕ НЕ ПОЧНАТА, ПРОПАЃА СЕЗОНАТА? Летувањето во Црна Гора поскапо за 30 проценти- капацитетите скоро празни

Владата со месеци најавува рекордна туристичка сезона. Никогаш повеќе туристи во предсезоната, велат оттаму, а  сепак, во Здружението на издавачи на приватно сместување, не го делат овој оптимизам.

Целиот текст прочитајте го на Фактор.