Утрински ритуал за привлекување финансии: Кога ќе станете направете ги овие 2 работи и ќе се капете во пари

Постојат навики и стекнати обрасци на однесување кои не спречуваат да бидеме богати

За привлекување пари и зголемување на финансиските приходи, потребно е првенствено да се има позитивен однос кон парите, без негативни и песимистички убедувања. Постојат навики и стекнати обрасци на однесување кои не спречуваат да бидеме богати - ослободете се од нив.

Најважниот магнет за пари се всушност нашите мисли. Еве два утрински ритуали кои ви помагаат да привлечете пари:

Утрински афирмации

Утринските афирмации имаат моќ да мотивираат, да не поттикнат да го постигнеме она што го сакаме и да создаваат позитивни вибрации во животот. Повторувајте ги често наутро за да ја активирате енергијата на изобилството во вашиот живот и да се поттикнете да ги привлечете парите што ги сакате. Кажете ги секојдневно кога станувате или пред огледало додека се подготвувате за работа.

Можете да излезете со свои афирмации, најважно е во нив да има ваша намера, но во сегашно време. Кога ги кажувате, обидете се да го живеете она што го кажувате.

Еве неколку примери на наједноставните и најдобри финансиски афирмации:

„Јас го менувам мојот живот и привлекувам пари „Добро си ја работам работата, „Парите ме сакаат затоа што ги сакам“, „Го привлекувам успехот како магнет“.

Утринска медитација

Утринската медитација - се користи за враќање на енергијата и создавање мотивација. Можете да ставите во вашиот ум каква било мисла, каква било слика, да постигнете какво било расположение. Веднаш по будењето, измијте го лицето и развесете се. Потоа седете една минута. Затворете ги очите и размислете како ќе ја постигнете целта. На пример, ако треба успешно да поминете интервју за работа, замислете го тој процес и прикажете се во најдобро светло.

Ако имате многу проблеми за решавање денес, замислете како ги правите работите и како успевате. Најважната работа во процесот на медитација е фокусирање на задачата што е при рака, влегување во состојба на проток. Медитацијата оди добро со афирмации. Додека медитирате, можете да си повторите „привлекувам пари и успех“, а потоа да го визуелизирате овој процес. На овој начин, го насочувате вашиот ум за финансискиот успех.