Утринско кафе со Катерина Брезeва: Со ќерка ми се будиме, пееме и создаваме нова музика

Првото утринско кафе го пијам со мојот сопруг разговарајќи за претходниот ден најчесто впечатоци од изминатата свирка.Она што ме мотивира сега е мојата Ана. Таа е најголемата мотивација во нашиот живот.Се неа се будиме заедно, пееме и создаваме нова музика. Денот ни поминува со повеќе обврски околку нејзе. Бидејќи за време на викендите таа не е со нас, затоа преку неделата целото време сакам да ѝ го посветам на неа.

Прошетките ни се задолжителни а сега летниот период и капење во Велешко езеро бидејки сите тројца сме љубители на вода.

Навечер секако дека сакам да изгледам некој добар филм, но искрено во последно време ретко имам време за тоа.


*Катерина Брезева - Пејачка