Утринско кафе со Марјан Бебекоски: Најголема мотивација и енергија ми дава пролетното сонце

Денот за мене почнува во 08:30, кафето го прескокнувам, правам цеден сок или некој „healthy snacks“, туш и се подготвувам за обврските што ме чекаат. 

Периодов, да бидам искрен, најголема мотивација и енергија ми дава пролетното сонце. 

Работните обврски ми почнуваат од 10:30 во студио. Работата ми е уживање затоа што сум опкружен со прекрасни колеги. Една од поголемите обврски во денот ми е клиентите да бидат задоволни. 

Денот ми завршува најчесто со моите другари и колеги, чашка вино и муабет. Понекогаш и со филм и пуканки.


(Марјан Бебекоски- моден дизајнер)