Вака изгледа сестрата на Сузана Манчиќ: Скоро никогаш не ја покажала во јавност

Популарната српска водителка и некогашната лото девојка ја покажа својата сестра, а двете собраа неколку позитивни коментари на социјалните мрежи

Сузана Манчиќ е веќе позната на сите, со оглед на тоа дека можеме да ја гледаме многу години преку малите екрани. Сепак, малку е познато дека таа има сестра, Вера.

Таа е исто така е русокоса, а водителката покажа како уживале во сончевиот ден заедно:

„Сестро“, напиша Сузана.

Многумина забележаа дека двете си личат!