(ВИДЕО) Топ мејкап трендови за лето 2019!

За време на летото не се препорачува тешка шминка, пудра и многу сенка за очи. Бијдеќи сите добиваме боја, тешко е да се најде адекватна нијанса на пудра, па затоа најдобро е да одберете само крема во боја.

Во видеото во продолжение погледнете како да се шминкате до крајот на летото.