Во исти пижами: Игор Џамбазов и Илина честитаат Нова година (ФОТО)

Двајцата заљубени и откачени, Игор Џамбазов и Илина Арсова освојуваат со својата љубов. Овојпат во свој стил честитаат Нова година, облечени во исти пижами.

- Горе - доле, годинава и не беше така лоша, сепак следната нека ни биде многу подобра- напиша Илина.- Среќна нова, Македонијо наша - додаде Игор под неговата фотографија.