Во втората недела од МАРТ конечно ќе им се насмевне среќата на два хороскопски знаци

Само два хороскопски знаци ќе имаат неверојатна среќа во текот на втората недела од месец март, а тоа се:

Лав

Оваа недела ви носи многу изненадувања и возбудувања. Ќе имате многу поволни можности, а од вас зависи колку ќе знаете да ги искористите. Енергијата ви е на одлично ниво и ќе ја искористите за движење и дружење. Љубовниот живот ви е добро аспектиран.

Доста важна недела за деловни потези во кои сте во состјба да ја изненадите вашата оклолина. На момент особено топли и друштвени, на момент агресивни и борбени ќе бидете способни да превземете иницијатива и со нагли потези да ја промените ситуацијата.

Помошта на моќните пријатели ќе ја зацврсти вашата положба. Обидете се самите да си поставите свои правила и да се движите по своите патишта.

Риби

Периодот кој следи ќе треба да го искористите на најдобар начин и да направите силен темел за некои идни проекти. Вие сте многу романтични, и поради тоа често доаѓате во ситуација да ја изгубите главата по некоја личност што воопшто не го заслужува тоа.

Оваа недела ви носи многу изненадувања и возбудувања. Ќе имате многу поволни можности, а од вас зависи колку ќе знаете да ги искористите. 

Енергијата ви е на одлижно ниво и повеќето ќе ја искористите за да се движите и за дружење. Љубовниот живот ви е добро аспектиран. Здраствената состојба ви е релативно добра само што можни се проблеми со главата, вратот или забите.