Зошто богатите луѓе се несреќни?

Сигурно сте слушнале 1000 примери и приказни за богати луѓе кои навидум имаат се', а кои се депресивни, деновите ги поминуваат консумирајќи алкохол, едноставно не се задоволни со својот живот.

Ние обичните смртници можеме само да се запрашаме „како е тоа можно и како луѓето кои имаат се' што ќе посакаат во животот можат да бидат несреќни?“

Психолозите сметаат дека проблемот се наоѓа во..

Целиот текст прочитајте го на МАШКИ МАГАЗИН